Om Puzler

Puzler er en dansk webshop, der forhandler high-end puslespil med motiver at danske byer, der under Coronaepidemien i 2020, ikke kunne finde kvalitetspuslespil med et smukt motiv – pludselig havde vi tid til at samle puslespil sammen med familien og mærke familiens nærvær, men vi havde ingen puslespil at samle. Derfor undersøgte vi, hvad det ville kræve at lave vores egne puslespil, med motivet, som vi selv kunne stå inde for. Gennem måneders udvikling, og ikke mindst en dygtig fotograf, fik vi fotomotiver i en ordentlig kvalitet, som kan skabe god underholdning og kvalitetstid med familien og et flot resultat, når puslespillet er lagt. 

Produkter

Vores produkter er udviklet med sans for detaljen. Vi har selv designet hele udtrykket og dernæst bedt fotografen om at tage nogle professionelle billeder til motivet. Vi er selv meget tilfredse med resultaterne for alle byerne. Alle puslespil er på 1000 brikker, så der er garanti for mange timers underholdning og hjernegymnastik. 

Motiverne bygger på populære danske byer, enten som feriedestinationer eller som resultat af byens størrelse. Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye motiver og vi vil gerne høre fra dig, hvilken by vi skal have i vores sortiment næste gang. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Hurtig levering

Kundeservice er i højsædet for os og vi sidder klar til at besvare alle henvendelser, uanset hvad det måtte dreje sig om. Men kundeservice er ikke kun hurtig support, men også hurtig levering, så du kan have dit produkt så hurtigt som muligt. Vi har kontor og eget lager i Aalborg, hvor vi selv pakker og sender alle vores pakker. Det betyder, at vi selv har sidste hånd på din pakke, inden den sendes afsted med PostNord og derfor er vi sikre på, at din pakke kommer afsted til tiden. Hvis du bestiller inden klokken 17.00, sender vi din ordre afsted samme hverdag.

Du kan læse mere om levering og fragtpriser her.

Certifikater

CSR Mærket Sportsbuddy - Fit 400x400 Miljøvenlig Pakning Sportsbuddy - Fit 400x400Godkendt Webshop mærket Sportsbuddy - Fit 400x400

Firmaoplysninger

Omtalt her