Returnering

Vi har så stor tiltro til vores produkter, at vi tilbyder 51 dages returret på alle produkter. Udover dette, er der naturligvis altid 2 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder for eventuelle fejl i materiale og/eller fabrikationen, men gælder ikke ved fejl og/eller skader, der er sket ved forkert brug af produktet. 

Puzler dækker ikke eventuelle returneringsomkostninger og vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. 

Ved returnering

Pakker sendes til:


Puzler.dk

Vandmanden 12B

9200 Aalborg SV

 

Alle returpakker skal indeholde en udfyldt fortrydelsesformular. På den måde kan vi gøre returneringsprocessen og tilbagebetalingen hurtigere og nemmere for både dig, som kunde, og os. Inden du sender produktet tilbage, anbefaler vi altid, at du kontakter os, så vi kan finde en løsning af situationen.

Hent fortrydelsesformular her.

Køb returlabel her.

Refusion

Når vi modtager returpakken, gennemgår vi den enkelte pakke og den enkelte sag. Hvis der er grundlag for en refusion, vil vi automatisk tilbageføre pengene til den konto, hvor pengene er blevet trukket fra. Ønsker du at få refunderet pengene til en anden konto, så kontakt os venligst inden du sender en pakke retur. 

Sådan returnerer du et produkt

  1. Print og udfyld fortrydelsesformularen
  2. Pak produktet forsvarligt ind sammen med fortrydelsesformularen og sørg for, at den ikke kan blive beskadiget under forsendelsen.
  3. Køb et pakkelabel her, fastgør det til pakken og send den afsted.
Omtalt her